Sponsoren

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de betrokken support van onze sponsoren.
Als commissie zijn we enorm trots op hun betrokkenheid en medewerking!
 

AB Vakwerk

Wij ontwikkelen de wereld van werk en werken. In alles wat we doen voegen we waarde toe. We combineren onze coöperatieve oorsprong met flexibiliteit en schaalbaarheid. Zo zijn we altijd dichtbij en maken onze mensen - samen met leden en klanten - het verschil. AB Vakwerk: goed voor elkaar!

 

Les Deux Ponts

Gelegen in een prachtig stukje Noord-Hollands landschap is les Deux Ponts. Het knooppunt voor diverse wandel, boot, kano, skeeler en fietstochten. Sinds september 2019 zijn wij, Barry & Inge van der Oord, de trotse eigenaren van het prachtige Les Deux Ponts in Oudendijk. 
Van woensdag t/m maandag bent u van harte welkom bij ons. Geniet op ons terras of in ons eetcafé van een kop koffie met een goed stuk taart, de heerlijkste broodjes of kom in de avond dineren en genieten van smaakvolle gerechten! Wij heten u van harte welkom bij Les Deux Ponts!

 

Loos Juweliers

Onze zaak is vanaf 1975 gevestigd in het hart van Koggenland en wij kunnen daardoor zeggen dat wij onze klanten goed kunnen adviseren. Dit gebeurt door een team van mensen, die de verschillende disciplines in het vak beheersen; zoals een horlogemaker die uw horloge met de uiterste zorg kan repareren. Onze gediplomeerde goudsmid zorgt ervoor, dat in een eigen atelier,alles naar uw wens wordt aangepast of hersteld. Uiteraard hebben wij veel kennis in huis van de verschillende sieraden en horloges van de toonaangevende merken, en zijn wij constant bezig om de nieuwste collecties voor u samen te stellen. Service, garantie en een vriendelijk gezicht zijn voor ons vanzelfsprekend. U bent welkom met uw vragen in onze eigentijdse winkel in Winkelcentrum Vijverhof te Avenhorn.

 

Bouchier

Bouchier Sport2000 in Hoorn is met jarenlange ervaring en passie één van de meest geliefde sportwinkels in de regio. Met een totaal oppervlak van 2500 vierkante meter biedt Bouchier Sport2000 ruimte aan honderden merken en vele diverse sporten voor iedereen. Elke sport heeft zijn eigen ruimte gecreëerd zoals voetbal, hardlopen, tennis, maar ook boksen, darten en hiken. Eigenlijk alles wat je op sportief gebied kunt bedenken is aanwezig bij Bouchier Sport2000. En dat alles binnen handbereik met gratis parkeren voor de deur!

 

Verkeersschool Hoek Bouma

Verkeersschool Hoek Bouma is dé rijopleider in Noord-Holland, gevestigd in De Goorn. Aan particulieren geven wij de volgende theorielessen en rijlessen: Auto, Automaat, Auto-Aanhangwagen, Scooter en Motor. Ook voor spoedopleidingen bent u bij ons aan het juiste adres!
Daarnaast is Hoek Bouma de ideale partner voor al uw professionele rijopleidingen. Met ons uitgebreide wagenpark en onze zeer bekwame instructeurs bent u ons aan het juiste adres voor al uw chauffeurs-, beroeps-, en logistieke opleidingen.

 

Stam Obdam

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.